Menu

Heidin tiimi ja tukijat

Eliisa Lintula, kampanjapäällikkö

”Kun olimme pieniä oli itsestään selvää, että Heidi rohkaisee minua ja pitää minusta huolta. Nyt isompana, on edelleen itsestään selvää, että voin luottaa isosiskoni tukeen, apuun ja ystävyyteen.

Emme ole koskaan päässeet elämässä helpolla, vaan asioiden eteen on täytynyt tehdä paljon töitä. Tämä näkyy kaikessa mitä teemme. Heidi  on raivannut edessä tietä ja näyttänyt, että asioihin voi vaikuttaa ja elämä kantaa ja siitä voi selvitä hengissä.

Olen Eliisa Lintula, Sodankyläläinen neljän pienen lapsen äiti ja tuplayrittäjä. Kodin ja työn ulkopuolella toimin Lapin Nuorten yrittäjien puheenjohtajana, Sodankylän kirkkovaltuutettuna sekä paikallisesti oman kylän yhdistyksessä - Ja nyt Heidin kampanjapäällikkönä.

Olen aina tiennyt, että teemme eduskuntavaali kampanjaa yhdessä. Vaikuttaminen on meille sisäänrakennettua, joten eduskunta on Heidille luonnollinen jatkumo. Jokaisten vaalien lähestyessä olen kysynyt, joko on aika. Nyt viimein pääsimme tälle matkalle.

Minun Heidini on rohkea edelläkävijä, joka on riipaisevan rehellinen ja jolla kyky saada ympärillä olevat innostumaan, tekemään parhaansa ja ylittämään itsensä. Ajatella, jos eduskuntaan saataisiin sellainen tekemisen meininki. Siksi Heidi on minun ehdokkaani!

 

Kaisa Repo

"Pari kuukautta sitten olin yritykseni kanssa tiukassa tilanteessa ja soitin Heidin apuun. Joku muu olisi voinut alkaa voivottelemaan ja osoittelemaan sormella, mutta Heidi otti puhelimen käteen ja alkoi soittamaan ihmisille, jotka voisivat auttaa meitä ratkomaan ongelmia. Samalla tavalla Heidin suuntautuu muihinkin tärkeäksi kokemiinsa asioihin. Ei vain puhu, vaan myös tekee ja käyttää valtavaa verkostoaan apunaan. Siksi Heidi on minun ehdokas ja haluan, että Heidi hoitaa meidän asioita eduskunnassakin.

Mun nimi on Kaisa Repo, olen ollut äiti 12 vuotta ja kuntoutusalan yrittäjä kohta 10 vuotta. Olen aina äänestänyt, mutta viimeaikoina on tuntunut, että mikään puolue ei ole minua varten. Siksi olen iloinen, että Heidi lähtee vaaleihin sitoutumattomana Liike Nytin listalla."

 

Milla Saarela

”Heidiä pitää tukea, koska se on tolkun emäntä. Heidi ymmärtää, mikä on Lapin ihmisille hyväksi. Heidi edustaa sitä, mikä on nykyajan meininki: sitoutumattomuutta ja raikasta ajattelua.

Lapista kuuluu!"

Aapo Marjala

"Me ollaan Heidin kanssa tunnettu jo Savukosken ajoilta, lapsesta saakka, partiohommista. Nyt viime vuosina yrittäjinä olemme kulkeneet vähän samankaltaisia polkuja. Tykkään siitä, että Heidissä on sopivasti hulluutta ja rohkeutta. Osaa se puhua toki asiaakin."

Sinä - vaikuttaja

teemat

Heidin taustalla

X